Simpanan Emas Terbaik DinarDirham



Ramai orang tahu Emas adalah komoditi yang sangat bernilai dalam dunia. Selain kalis inflasi, Emas menjadi pelindung kekayaan dan risiko susut nilai simpanan yang paling kecil berbanding meyimpan dalam wang kertas.

 

Jika benar Emas adalah bernilai tinggi, maka sudah pastilah ianya boleh digunakan di mana2 saja..boleh ditukar di mana2 saja dan diterima kerana nilainya sangat tinggi kan?

Ok saya nak tanya, bolehkah emas kita tu kita guna membeli makanan di kedai? Atau buat membayar pendahuluan masuk wad kerana sakit di tengah malam? Boleh guna tak??

 

Aik..tadi kata emas tu bernilai tinggi, kenapa plak tak boleh guna di kedai2???


MAHU JADIKAN SIMPANAN EMAS ANDA BERGANDA BILA DISIMPAN DAN PADA MASA YANG SAMA BOLEH DIGUNAKAN MEMBUAT PEMBAYARAN KETIKA PERLU??

 

Inilah Inovasi FinTech yang sedang KAMI perkenalkan!!!

 

Sekarang Emas melalui DinarCoin dapat dipecah kecilkan nilainya dan sudah diterima sebagai nilai tukaran dengan apa2 saja matawang di dunia secara real time!!

 

Menarikkan ??

 

Itu belum menarik lagi, kerana kestabilan Emas Dunia, ketika anda tidak menggunakan simpanan emas anda untuk membeli belah, nilai simpanan emas anda itu makin naik setiap masa.

 

Wahhh!! Masa untuk wang percuma setiap bulan hanya dengan simpan dan guna DinarCoin ketika perlu sahaja!!

 

Nak tahu bagaimana lebih 20,000 orang ahli sudah berpasif income sejak bulan lalu hanya dengan menyimpan simpanan masa depan mereka dan boleh pula digunakan pada masa sekarang tanpa mengurangkan sedikit pun simpanan masa depan mereka itu.

 

Tak payah berteka teki !!

Dah Terbukti dah!!

 

ini ILMU Inovasi, Bukan Skim Cepat Kayap atau kira untung duit kepala orang tau!!!


Mehh sini saya nak citer satu kisah luahan hati salah seorang rakan yang telah menyertai DinarDirham (DD).... ETPS Saving Plan Gold


" terima kasih kepada leader saya yang tak pernah jemu mengajar saya yang tuyuk ini dulu..dengan cukup degil sedegil degilnya....dan banyak meberi beribu alasan...akhirnya bila dah banyak mengkaji sendiri di google ..youtube dan sebagainya..

Apakah platform ini memberi jaminan untuk masa hadapan dalam jangka masa yang panjang pengunaanya kepada  seluruh negara... saya view latar belakang DD ini..saya ketepikan segala marketing plan aktif.. kerana saya ini orang yang bukan berkeyakinan jika tidak menyelidik dan mengkaji telebih dahulu... biar saya jadi FBI buat research sana sini dan sebagainya...sehinggalah saya terfikir dan tersedar bahawa planning strategy digital kewangan emas DD ini rupa2nya berluasa seperti pengunaan bitcoin dan  tak perlu nak tunggu 2-3 tahun tetapi sudah mendapat pemintaan luar negara sudah terbukti menebusi pasaran worldwide.....

Lihat betapa uniknya ciptaan anak tempatan malaysia... yang pada mulanya saya memandang sinis kebolehan emas digital ini dulu.. setelah itu baru saya berani sharing kepada orang lain.. platform ini benar2 mengangumkan buat penguna seluruh negara.. maka saya tanpa rasa sangsi lagi saya menambah lagi simpanan saya serta membantu ahli kluarga saya supaya menikmati kebebasan ekonomi hidup pada masa akan datang... saya tak nak diri saya dan keluarga saya susah ketika itu baru nak mengenali matawang ini... baru nak memiliki sedangakn ketika itu harga tak mampu untuk memiliki walaupun sedinar..

 

Terima kasih Leader tanpa tunjuk ajar pada anda.. mungkin saya masih alpha dengan dunia luar lebih2 lagi teknology yang bakal meletop di malaysia suatu hari nanti.. ini pun sudah nampak letupan sana2 sini semenjak setahun yang lalu.. banyak kejayaan yang diperolehi DD..

 

saya nak menambah lagi bilangan dinar saya supaya monthly passive saya mencecah..bermula RM7K hingga RM15K seitap bulan.. gaji saya jauh lebih rendah dari pendapatan saya perolehi  sekarang... Syukur Alhamdulillah ... saya baru bergerak julai 2016.. sedangkan sudah menyertai DD January 2016... Saya nak gapai impian saya.. saya ketepikan perkara2 lain dulu.. kerana peluang ini datang sekali dalam usia yang masih sihat dan mampu saat ini..."

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna plan kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan situasi pengguna lain.


JOM AMBIL PELUANG MENGETAHUI INFO2 TERKINI..

JADI, APA KELEBIHAN DINARDIRHAM NI?

Menerima Pendapatan Pasif Setiap Bulan

 

1.    Simpanan, Mengurus Emas & Aset

DinarDirham memberikan anda cara panduan mengurus & meyimpan emas paling bijak. Jangan Biarkan Inflasi memberi kesan kepada wang simpanan anda. Tukarkan simpanan anda kepada Dinar dan kekalkan kestabilan nilainya serta mendapat keuntungan atas kenaikan harganya.

 

2.    Sistem yang Telus (Blockhain Tecnology)

Menggunakan teknologi blockchain. Setiap transaksi adalah menggunakan konsep Peer to Peer. Sebarang penipuan tidak akan berlaku di Dinardirham. Setiap Dinarcoin yang dikeluarkan adalah bersandarkan pembelian emas mengikut harga semasa.

 

3.    Peluang Bijak Sempena GST

Gandakan wang simpanan, menyimpan emas sambil mencari pendapatan sampingan. Anda bebas melakukan bayaran menggunakan emas bermula 1 miligram kemana-mana sahaja, di seluruh bandar atau merentasi sempadan dengan kos tranksaksi yang sangat rendah menggunakan telefon pintar anda.

 

4.    Register Tanpa Paksaan

Tidak perlu lagi maintain & menaja lagi. Anda beli dinar ikut kemampuan anda tanpa rasa membebankan. Anda juga boleh tambah dinar bila-bila masa dan nikmati keuntungan ikut kenaikan harga emas.

 

 ADAKAH ANDA TAHU TEKNOLOGI BLOCKCHAIN NI DIBINA OLEH RAKYAT MALAYSIA TELAH DIIKTIRAF DUNIA???


Kalau anda masih tak percaya lagi, ada banyak lagi bukti boleh saya berikan. Jomm lihat keratan akhbar di bawah.



Disclaimer: Gambar-gambar yang digunakan di atas adalah dari laman web rasmi Koperasi DinarDirham Berhad, keratan akhbar dan agen-agen lain yang sah berdaftar.

 

Terdapat 2 Pilihan didalam ETPS by DinarDirham..

 

Pilihan Pertama :

Ahli membeli terus Dinar Fizikal utk disimpan secara personal.. Apabila harga emas naik.. Ahli boleh jual semula.. Tetapi.... Ahli tersebut tidak akan menerima hibah bulanan kerana emasnya telah ahli tersebut simpan..

 

Pilihan Kedua :

Ahli membeli Digital DNC.. Bermaksud ahli ini masuk kedlm program ETPS by DinarDirham (program group ini).. Yg mana ahli tersebut tidak memegang dinar fizikal di tangan.. Tetapi akan terima web & certificate sebagai bukti pemilik DNC..

Pada setiap bulan.. Ahli tersebut akan menerima hibah bulanan 8%-15% setiap bulan selama 6 bulan tanpa melakukan apa2.

Bermaksud :

==========

(Setiap 30 Hari dari Tarikh Activated)

 

Bulan 1 : 8%-15%

Bulan 2 : 8%-15%

Bulan 3 : 8%-15%

Bulan 4 : 8%-15%

Bulan 5 : 8%-15%

Bulan 6 : 8%-15%

 

Pada bulan ke6.. Ahli akan diberikan 3 pilihan..

 

1) BuyBack : Ambil semula modal dan akaun ditamatkan.

 

2) Restock : Ahli renew semula akaun dan akan menerima hibah bulanan selama 6 bulan seperti biasa.

 

3) Collect @ Redeem : Ahli boleh ambil nilai 1 Dinar mengikut harga semasa dan akaun ditamatkan. Kerana emas tersebut telah dimiliki oleh ahli.

 

 

Supaya senang anda nak faham, saya bagi contoh di bawah

 

RM830 jadi RM69,966 !!!

RM830 jadi RM69,966 !!!

RM830 jadi RM69,966 !!!

 

Sungguh aihhhhhh.. Dak tipu aihhhhhh..

 

HASIL KERJA MANUSIA MALAS 1 DNC SAHAJA! 

 

INCOME PASIF 

Tanpa Melakukan Apa-Apa Sekalipun...

Kita WAJIB menikmati HIBAH BULANAN 8%-15% Setiap Bulan selama 6 Bulan Berturut-turut!!! TANPA MENAJA PADA SESIAPA PUN!

 

 

Tapi............ 

Jadilah org yg PALING MALAS DLM MENAJA!!!...

 

INCOME KERJA PALING MALAS DI DUNIA 

 

Dengan HANYA menaja 2 MANUSIA SAHAJA & mengajar mereka melakukan KEMALASAN ini...... Hasilnya akan memberikan KEJUTAN LUARBIASA!.. Yaaaaaaa...

HANYA DGN MODAL 1 DNC!!!

Benar.. SEKALI SAHAJA DGN MODAL 1 DINARCOIN!!!

 

Kita bercerita hanya duplikasi Bonus pasangan & akhirnya akan memberikan KEJUTAN & TIDAK TERMASUK BONUS LAIN LAGI!....

 

Jom Lihat Caranya Dibawah

 

Kita hanya menaja 2 MANUSIA dlm bulan Pertama.. Setiapnya membeli 1 DNC..

Kemudian kita ajarkan mereka ikut cara kita utk menaja 2 MANUSIA juga dlm bulan pertama mereka.. Apa akan jadi?

 

Bulan 1 : 1 DNC x 2 = 2 DNC

Bulan 2 : 2 DNC x 2 = 4 DNC

Bulan 3 : 4 DNC x 2 = 8 DNC

Bulan 4 : 8 DNC x 2 = 16 DNC

Bulan 5 : 16 DNC x 2 = 32 DNC

Bulan 7 : 32 DNC x 2 = 64 DNC

Bulan 8 : 64 DNC x 2 = 128 DNC

Bulan 9 : 128 DNC x 2 = 256 DNC

Bulan 10 : 256 DNC x 2 = 512 DNC

Bulan 11 : 512 DNC x 2 = 1024 DNC

Bulan 12 : 1024 DNC x 2 = 2048 DNC

 

Bermaksud nilai pasangan :

 

Right : 1024 DNC

Left : 1024 DNC

 

Berapa hasil jumlahnya? :

 

1024 ÷ 15 DNC (1 Pair) : 

68.26 DNC !!!!!!

 

68.26 DNC bermodalkan 1 DNC dan kemudian melakukan KERJA PALING MALAS DIDUNIA!!!..

 

Jangkaan 1 DNC pd awal tahun 2018 adalah RM 1025!!!..

 

Jumlahnya :

 

68.26 DNC x RM 1025 : 

RM 69,966 !!!

 

Modal Hari Ini : RM830/DNC

Tahap Kemalasan : Ahli Group Taja 2 MANUSIA SAHAJA DALAM SETAHUN pd bulan pertama.

Hasil : 

RM 69,966 !!!

RM 69,966 !!!

RM 69,966 !!!

 

Jika kita melakukan perkara MALAS ini dari sekarang.. Bermaksud cukup tahun kita akan untung bersih RM 69,136 !!!

 

P/S : Carta di atas ini hanya jika setiap org duplikasi taja 2 org setahun dlm masa 1 bulan pertama... Kalau semua ahli menggatal jd *PALING RAJIN antara YANG PALING MALAS???.. Tak boleh nak kira dah kot........

 

Rasa malas pulak nk cari 100 org direct..... Takut nanti bank meletup...

 

JANGAN TUNGGU DAH!!!

PLATFORM DAH PADU!!!

 

Kini DINARDIRHAM sudah menjadi pioneer dan yang pertama menjadi contoh dunia luar menjadi followers dlm dunia Fintech mengunakan sandaran Emas.

 

TANHNIAH DINARDIRHAM..

  

Yang tak nak ikut lagi saya tak tahu nak cakap apa.

 

Lambat TINGGAL

 

OPPPSSSS, HAMPIR LUPA NAK BAGITAHU ANDA APA ITU SYARIKAT DINARDIRHAM…

 

DinarDirham ialah syarikat FinTech global dengan ibu pejabat di Hong Kong, Kuala Lumpur dan tidak lama lagi di Dubai, menyediakan emas digital dan fizikal, forex dan penyelesaian pelaburan logam di seluruh dunia. Dengan lebih 10 tahun pembangunan platform perdagangan forex , DinarDirham dibina sebagai emas tidak berpusat dan platform pelaburan forex, dengan menggunakan teknologi terkini untuk menyediakan ketelusan, kebolehpercayaan dan keselamatan.

 

Pasukan profesional multi-nasional DinarDirham mempunyai kepakaran tinggi dalam pembangunan forex platform, penyelesaian berasaskan blockchain, cryptocurrencies, keselamatan, pemasaran internet dan perniagaan di seluruh dunia. Misi DinarDirham adalah untuk membolehkan orang ramai untuk membuat keputusan yang bijak ke atas pelaburan dalam aset selamat dengan cara yang telus dan tidak berpusat.

 

DinarDirham memberi tumpuan kepada matlamatnya untuk tempoh beberapa tahun akan datang: Untuk menjadi emas No. 1 dan penyelesai pembekal pelaburan forex serta boleh diakses di seluruh dunia. Ini adalah Peluang baik untuk menjadi Pioneer di Negeri Anda. Daftar Sekarang! Gandakan Aset Emas & Wang Simpanan anda sekaligus Mendapatkan Income Harian bersama kami! Sertai Kami Sekarang!

 

DinarDirham telah membuktikan segala perancangannya berjalan seiring kemajuan masa kini.. Yang penting.. BAGAIMANA MENDAPAT INCOME LUAR BIASA DARI TEKNOLOGI INI?.. Masih awal untuk bersama team kami. Jangan Ketinggalan dan yakinlah anda TIDAK AKAN MENYESAL apabila bergabung bersama kami!.. 1 Dinar menjadi 1000 Dinar!!!..

 

PM for details...!!!!!

HUBUNGI & SMS SEKARANG DI 011 - 1316 3160

ATAU WHATSAPP DI TALIAN 019 - 3345 773


Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan membeli produk ini mengikut agen yang berdaftar. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di sebabkan kesilapan pengguna yang membeli dari agen yang tidak sah.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pelan Simpanan Emas Terbaik
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau